Rozšířené

Spouštíme NASVAH.cz

Vážení návštěvníci, máme radost, že Vám, po několika týdnech usilovné práce, můžeme představit nový web společnosti Mladá fronta a.s. - nasvah.cz.

Co u nás na webu najdete?

Informace o ski areálech

Denně společně s našimi partnery pro Vás budeme aktualizovat sněhové podmínky, informace o sjezdovkách, ceníky či počty otevřených vleků.

Podrobné počasí

Podrobné počasí na aktuální den i dlouhodobé týdenní předpovědi včetně množství předpokládaných srážek u každého našeho střediska.

Webkamery

Dle našeho mínění si neuděláte lepší obrázek o podmínkách ve Vámi vybraném středisku než ze správně umístěné webkamery. Proto Vám nasvah.cz zprostředkuje obraz z desítek webkamer po celé České republice.

Recenze

Trápí Vás v nějakém ski areálu neustálé fronty? Vyniká Vaše oblíbené středisko svými službami? Podělte se. Stačí se jen zaregistrovat a pomocí jednoduchého formuláře sdílet Vaše zkušenosti.

Mnoho dalšího

Recenzemi samozřejmě nekončíme. Naším cílem je přehledně poskytovat, co nejvíce informací. Z toho důvodu na webu najdete také fotogalerie, články, polohy areálů, rychlé přehledy a mnoho dalšího.

Pevně doufáme, že s Vám náš web bude líbit a pokud byste měli jakékoliv připomínk nebo nápady, neváhejte nás kontaktovat.

Jak se Vám článek líbil? Ohodnoťte jej.

Hodnotit článek (1-nejhorší, 5-nejlepší)

Počet hodnocení: 710 | Průměrné hodnocení: 2.18

Nejlepší: 5 | Nejhorší: 1


Dále čtěte:

Ideální čas vyrazit na hory!

Zima je zpět a to v plné parádě! Začátek března přinesl příjemné překvapení pro všechny lyžaře a milovníky čerstvého sněhu.

celý článek

Zima je zpět a to v plné parádě! Začátek března přinesl příjemné...

celý článek
Kde je nejvíce sněhu?

Zajímá vás, které ski areály v České republice v současné době hlásí nejvíce sněhu na svých sjezdovkách? Přinášíme Vám žebříček TOP 5 středisek.

celý článek

Zajímá vás, které ski areály v České republice v současné době hlásí...

celý článek

Nejlepší webkamery

NaSvah.cz na instagramu

@nasvah.cz
Partneři: zdroj dat: www.holidayinfo.cz, (c) Sitour CZ www.yr.no