Rozšířené

Ski areál Troják rozšířil sněžnou pěchotu o nová děla. Co dalšího ski areál na novou sezónu chystá?

Skiareál Troják
Skiareál Troják

Nedalko Vsetína se nachází lyžařské středisko Troják, které je oblíbené především pro rodiny s dětmi. Tento areál nabízí 1,5 km sjezdovek. Naleznete zde začátečnickou širokou modrou sjezdovku i pokročilejší červenou. Co se v tomto areálu chystá pro novou sezónu a proč byste měli vyrazit právě sem?

Ski areál Troják leží v nadmořské výšce 583 m. n. m. Kromě sjezdařského zážitku můžete vyrazit i do běžkařských stop v okolí areálu. Areál se pilně připravuje na zimní sezónu 2017/2018!

Zasněžovací děla Supersnow

Do letošní zimy dorazily do zasněžovacího arzenálu přibyla tři zbrusu nová sněžná děla Supersnow. Tato děla nám díky svým parametrům a vlastnostem pomohou kvalitně a především za krátký čas vysněžit svah a tak budou moci po příchodu prvních stabilnějších mrazů zahájit sezónu co nejdříve!

Lyžařská škola Yetty

Místní lyžařská škola je oblíbená především mezi rodiči s malými dětmi. Avšak podmínky ve ski areálu jsou vhodné i pro dospělé, které se rozhodli, že se naučí lyžovat. Samozřejmě je jen na vás, zdali se rozhodne služeb lyžařských škol využít. Důvody, proč dát dítě do lyžařské školky jsme pro vás sepsali a můžete si je přečíst v jednom z našich předchozích článků.

Lyžařská škola ve ski areálu Troják
Lyžařská škola ve ski areálu Troják

Půjčovna lyží a snowboardů

Pokud nemáte své vlastní vybavení, můžete zajít do místní půjčovny. Oproti loňskému roku se zde rozšiřuje nabídka lyží, snowboardů a dalšího potřebného vybavení na svah. Nově si také můžete zakoupit lyže, na kterých jste po dobu dvého pobytu lyžovali. Půjčovné lze platit kartou.

Parkoviště

Parkoviště pojme kapacitou 150 osobních automobilů a 10 autobusů. Parkovat zde můžete zcela zdarma.

Aktuální situaci ze ski areálu můžete sledovat na profilu Ski areálu Troják, kde se dozvíte aktuální sněhové podmínky i aktuální stav otevřených sjezdovek. Pro akce a fotografie z areálu nezapomeňte sledovat Facebook či instagram @skiarealtrojak.

Pokud jezdíte do areálu pravidelně či jste ho alespoň jednou navštívili, přidejte mu recenzi a řekněte ostatním lyžařům, jak se vám lyžovalo.

Jak se Vám článek líbil? Ohodnoťte jej.

Hodnotit článek (1-nejhorší, 5-nejlepší)

Počet hodnocení: 12 | Průměrné hodnocení: 3.17

Nejlepší: 5 | Nejhorší: 1


Dále čtěte:

Vyzkoušeli jsme lyžařské simulátory, aneb jak se lyžuje, když není sníh? +SOUTĚŽ

Za okny pomalu sledujeme příchod zimy a netrpělivě vyhlížíme sněhové vločky. Už aby byly spuštěné vleky a my mohli vytáhnout své lyže a snowboardy. Už abychom mohli dát naše malé ratolesti do...

celý článek

Za okny pomalu sledujeme příchod zimy a netrpělivě vyhlížíme sněhové vločky....

celý článek
Jáke je být instruktorem lyžování a snowboardingu v zahraničí

Pracovní den začít jízdou v právě nasněženém prašanu, pak si dát rychlé kafe a celý den strávit lyžováním či na snowboardu učením všech, co se chtějí něco nového naučit? Jo! Je to super!

celý článek

Pracovní den začít jízdou v právě nasněženém prašanu, pak si dát rychlé...

celý článek

Nejlepší webkamery

NaSvah.cz na instagramu

@nasvah.cz
Partneři: zdroj dat: www.holidayinfo.cz, (c) Sitour CZ www.yr.no