Rozšířené

5 stylových tipů, jak zůstat na svahu v teple

Komerční sdělení

5 stylových tipů, jak zůstat na svahu v teple
5 stylových tipů, jak zůstat na svahu v teple
Zdroj: Unsplash.com

Na sjezdovkách letos frčí oblečení ve stylu 70. let. Přiléhavé legíny, retro mikiny a lyžařské brýle s duhovým sklem z vás udělají módní ikonu sjezdovky. Jaké kousky vám nesmí chybět a jak zůstat celý den v teple?

Retro je trendy

Pokud jste milovnice trendů, pak ve vaší horské garderobě nesmí chybět retro dámské mikiny. Vsaďte na ikonické modely sportovních značek, jako jsou Nike, Adidas nebo Fila.

Trendy na svahu

Bunda a kalhoty by k sobě měly ladit. Trendy jsou bundy přiléhavého střihu a s kožíškem. Tou nejdůležitější vlastností bundy na hory je ale odolnost proti větru. Kromě vzhledu se při výběru zaměřte i na technické parametry oblečení, jako je vodní sloupec a prodyšnost. Vodní sloupec udává, kolik vody materiál vydrží, než promokne. A platí, že čím vyšší hodnotu bunda má, tím lépe.

Oblíbené lyžařské brýle
Oblíbené lyžařské brýle
Zdroj: heureka.cz

Na detailech záleží

Lyžařské brýle jsou stejně důležité jako bunda či kalhoty. A co by originálním lyžařským brýlím nemělo chybět? Důležité je větrání, protiskluzový pásek a hlavně kompatibilita s helmou. Trendy jsou letos duhová skla a pestrobarevné kombinace, jako je modrá, sytě žlutá nebo karmínová. Díky nim budete na svahu vyčnívat z davu. Vybrat perfektně padnoucí brýle vám pomohou recenze na Heurece od skutečných horských nadšenců.

Recenze
Recenze
Zdroj: heureka.cz

Slaďte se

Ať už jezdíte na snowboardu, lyžujete nebo jen jdete na procházku, slaďte své oblečení od hlavy až k patě. Bílou tentokrát nechte doma a sáhněte po sytých odstínech, jako je červená, modrá, zelená nebo růžová. Pestrobarevné kombinace jsou na svahu nejen stylové, ale díky dobré viditelnosti také bezpečné.

Kvalitní základ

Oblečení na hory by mělo být v první řadě praktické a funkční. S kvalitním termoprádlem si na svahu užijete celý den, aniž byste byli nabalení jako sněhulák. Díky syntetickým materiálům vás bude hřát a odvádět pot od těla. Ve výbavě na hory by neměly chybět ani funkční lyžařské podkolenky, které jsou vysoké a vyztužené na těch nejvíce namáhaných místech.

Jak se Vám článek líbil? Ohodnoťte jej.

Hodnotit článek (1-nejhorší, 5-nejlepší)

Počet hodnocení: 11 | Průměrné hodnocení: 5.00


Dále čtěte:

Jarní prázdniny příští týden skončí. Kde všude se v Česku ještě lyžuje?

Letošní velmi teplá a na sníh chudá zima provozovatelům tuzemských areálů příliš nepřála. Stále však není všem dnům konec, tím spíš, když o nadcházejícím víkendu má několik dalších...

celý článek

Letošní velmi teplá a na sníh chudá zima provozovatelům tuzemských areálů...

celý článek
Češi kvůli koronaviru v Itálii stornují zájezdy. Skiareály ale zatím zasaženy nejsou

Alpy se každoročně ocitnou v hledáčku mnoha Čechů, kteří tam vyrážejí na zimní dovolenou. Kromě obav z nedostatku sněhu, který se v posledních letech projevuje i v některých alpských střediscích,...

celý článek

Alpy se každoročně ocitnou v hledáčku mnoha Čechů, kteří tam vyrážejí na...

celý článek

Nejlepší webkamery

NaSvah.cz na instagramu

@nasvah.cz
Partneři: zdroj dat: www.holidayinfo.cz, (c) Sitour CZ www.yr.no