Rozšířené

Kam vyrazit o víkendu na lyže? Nastavte si náš newsletter a dostávejte pravidelné informace ze svahu!

Nastavte si personalizovaný newsletter a buďte připraveni na svah!
Nastavte si personalizovaný newsletter a buďte připraveni na svah!
Zdroj: Snímek použit na základě licence Shutterstock.com

Pro tuto lyžařskou sezónu jsme si pro vás připravili jednu vychytávku. A to pravidelný týdenní report o aktuální situaci ve ski areálech vašeho výběru. Upozorníme vás také emailem, kdy ski areál na začátku sezóny spustí vleky. A obráceně vás upozorníme, když středisko ukončí provoz. Jak to tedy funguje?

Týdenní newsletter

Každý týden vám ve čtvrtek dopoledne přijde email s aktuální situací ve střediscích, která jste si zvolili ve svém osobním profilu na NaSvah.cz. Jedná se tedy o personalizovaný newsletter a vy rozhodujete o tom, jaký bude jeho obsah. Zjistíte tak, kolik je v areálech sněhu, kolik je spuštěných sjezdovek, jaká je předpověď počasí na víkend a odkaz na webkameru pro živý obraz.

Pod tímto přehledem také zjistíte, kde napadlo v posledním týdnu nejvíce sněhu a tedy kam se vyplatí vyjet o víkendu za sněhovou nadílkou.

Pravidelný newsletter vám začně chodit ve chvíli, kdy bude v provozu alespoň jedno z vašich vybraných neboli oblíbených středisek. Naopak vám přestane chodit ve chvíli, kdy se uzavře poslední z vašich oblíbených středisek či s posledním dubnovým dnem. Nemusíte tak mít strach, že bychom vám posílali emaily celé léto. Pokud si nastavení nezměníte, automaticky vám začne chodit i nadcházející sezónu dle stejných pravidel.

Týdenní newsletter NaSvah.cz
Týdenní newsletter NaSvah.cz
Zdroj: NaSvah.cz

Otevření střediska

Abyste nemuseli stále kontrolovat webové stránky střediska či jejich sociální sítě, přijde vám od nás i jednorázové upozornění o otevření střediska se základními informacemi (výška sněhové pokrývky, otevírací doma, webkamery). U českých a slovenských středisek vám přijde i informace o tom, jaké sjezdovky jsou otevřené, abyste věděli, zdali se vyplatí do ski areálu ihned vyjet či si počkat, až se otevře více částí či celé středisko.

Uzavření střediska

Na konec sezóny zatím nikdo nemyslíme, ale znovu bohužel přijde. Proto obdržíte i upozornění ve chvíli, kdy se vaše oblíbené středisko uzavře i se seznamem ski areálů v okolí, kam můžete vyrazit ještě na jarní lyžovačku!

Lyžařská sezóna je tu!
Lyžařská sezóna je tu!
Zdroj: Snímek použit na základě licence Shutterstock.com

Jak si newsletter nastavit?

1. Registrujte se na NaSvah.cz

Registraci provedete jednoduše kliknutím na tlačítko „přihlásit“ v pravém horním rohu na stránce. Registrovat se můžete pomocí vašeho Facebookového účtu či přes klasický registrační formulář.

2. Nastavte si svá oblíbená střediska

Jelikož je newsletter personalizovaný pro každého lyžaře, nestačí pouhá registrace. Aby vám začal newsletter chodit, musíte si navolit svá oblíbená střediska. Po registraci se dostanete do svého osobního profilu, kde se proklikněte do části „oblíbená střediska“. Zde uvidíte růžové tlačítko s textem “+ přidat“ pomocí jehož si můžete vybrat střediska, o kterých chcete dostávat pravidelné informace.

Oblíbné středisko si můžete přidat také přímo v profilu jednotlivých středisek. Ve chvíli, kdy jste přihlášení, objeví se vám nad úvodní fotografií tlačítko „přidat do oblíbených“.

Seznam oblíbených ski areálů si můžete kdykoliv změnit.

Přehled vašich oblíbených středisek ve vašem osobním profilu. Informace o těchto střediscích vám budou chodit do  vašeho emailu.
Přehled vašich oblíbených středisek ve vašem osobním profilu. Informace o těchto střediscích vám budou chodit do vašeho emailu.
Zdroj: NaSvah.cz

3. Zvolte si email, na který chcete dostávat newsletter

- volitelné

Myslíme i na ty z vás, kteří se registrovali pomocí Facebooku, kde jste registrovaní na email, který již nepoužíváte. Pokud vám tedy tato adresa nevyhovuje, můžete si ji jednoduše v sekci „nastavení newsletteru“ změnit.

4. Přidejte si email info@nasvah.cz do své hlavní pošty

- volitelné

Dnešní emailový klienti vám třídí poštu, aby vás nezahltila smršť emailů ze všech stránek, kde jste se registrovali. Pokud chcete dostávat sněhové informace do vaší hlavní / primární pošty, nezapomeňte si toto nastavit. Může se stát, že vám náš email bude chodit do hlavní sekce automaticky. Pokud však ne, zvolte následující postup:

a) Mám účet na Google - GMAIL

Zde je úprava jednoduchá. Stejně, jako když přemisťujete soubor z jedné složky v počítači do druhé, přesunute jeden z emailů od info@nasvah.cz do primární složky. Poté se vás google zeptá, zdali si přejete i další emaily z této adresy řadit do hlavní pošty. Zde již tsačí odsouhlasit změnu a emaily vám budou chodit do vaší hlavní pošty.

b)Mám účet na Seznamu

V Seznam emailu to funguje podobně jako v emailu od Google. Pokud vám přijde náš email do hromadných, stačí ho jako soubor ve složce přemístit do hlavní složky „Doručené“. Automaticky vám poté budou chodit další emaily od info@nasvah.cz do hlavní pošty.

Každý čtvrtek vám pošleme email, abyste se mohli připravit na víkend!
Každý čtvrtek vám pošleme email, abyste se mohli připravit na víkend!
Zdroj: Snímek použit na základě licence Shutterstock.com

Co dalšího vám registrace umožňuje?

Recenze

Řekněte ostatním lyžařům, jak se vám lyžovalo ve ski areálech, které jste navštívili. Pomůžete tak ostatním lyžařům pži rozhodování, do jakého střediska se vydat. Jednou to zase zajisté pomůže vám, až budete hledat recenze na ski areál, který jste zatím nenavštívili, ale přemýšlíte o tom.

Diskuze

Lámete si hlavu nad sportovním vybavením? Či přemýšlíte, kam vyrazit na hory a nemůžete se rozhodnout? Zeptejte se v našem diskuzním fóru lyžařů. Nebo odpovídejte na dotazy ostatních.

Fotografie

Popis areálu je jedna věc. Ale vidět fotografie z místa, kam přemýšlíte, že byste zajeli je věc druhá. Přidávejte proto fotografie z vašich víkendových či dovolenkových lyžařských dobrodružství z Čech, Slovenska i Alp. Přidávat je můžete skrz váš osobní profil po registraci na naší stránku ze sekce „Moje fotky“

Jak se Vám článek líbil? Ohodnoťte jej.

Hodnotit článek (1-nejhorší, 5-nejlepší)

Počet hodnocení: 8 | Průměrné hodnocení: 4.50

Nejlepší: 5 | Nejhorší: 3


Dále čtěte:

Autem na lyže: Co musíte mít a na co si dát pozor při cestě do alpských středisek?

Naši kolegové z webu autobible.cz pro vás připravili článek, který se hodí pro všechny z vás, kteří se chystají během zimy do lyžařských středisek v zahraničí. Každý stát má své předpisy a...

celý článek

Naši kolegové z webu autobible.cz pro vás připravili článek, který se hodí pro...

celý článek
Světový pohár v biatlonu startuje již dnes ve švédském Östersundu! Jaký je program?

První díl programu světového poháru v biatlonu bude již tradičně v tomto čase hostit švédský Östersund. Nejprve se v neděli na start postaví smíšené dvojice, hned po nich se pak představí...

celý článek

První díl programu světového poháru v biatlonu bude již tradičně v tomto čase...

celý článek

Nejlepší webkamery

NaSvah.cz na instagramu

@nasvah.cz
Partneři: zdroj dat: www.holidayinfo.cz, (c) Sitour CZ www.yr.no