Rozšířené

Projekt Keiki - ski vezme české děti na trénink na pořádné kopce

Jen si to představte. Dovolená na prosluněném ledovci s celou vaší rodinou, kde si každý přijde na své. Vy si zalyžujete podle chuti a vaše děti se naučí něco nového. Bude o ně dobře postaráno českými instruktory se spoustou zkušeností a díky zahraniční praxi si poradí se vším. Večer si pak zahrají různé pohybové hry rozvíjející všestrannost a protáhnou celé tělo včetně kompenzačních cvičení. Fandíme všem projektům, které mají „drive“ a smysl. Jedním takovým je třeba Keiki ski, který se koná každoročně na ledovci na jaře i na podzim.

Koncept

Keiki - ski Jarní i podzimní rodinná dovolená na ledovci (tento duben konkrétně na Rakouském Kitzsteihornu (Kaprun)), kde se děti učí novým dovednostem, pilují techniku a především lyžují v kolektivu stejně starých dětí podobné výkonosti a je o ně celý den postaráno šikovnými instruktory. Rodiče si užívají jarní lyžovačky a s dětmi se mohou potkat o polední pauze a pochopitelně mimo sjezdovku. Děti vyžadují pestrost, zábavu a individuální přístup. Na to je na výuce kladen velký důraz. Skupinky jsou tvořeny po 4 až 6 dětech a panuje tak kurzem rodinná atmosféra. Kromě ladění techniky těch nejmenších je prostor i pro lekce dospělých. Rádi vám poradí, jak vylepšit styl, objevit nové obzory i získat jistotu na odpolední rozježděné sjezdovce. Kromě skupinového lyžování dětí je možnost pro děti domluvit i výuku na snowboardu.

keiki - ski
keiki - ski

Videocoaching

Videorozbor jízdy je výborná věc pro doplnění výuky. Pokud se člověk vidí na videu, snáze pochopí, co instruktor myslel například tím a oním a lépe může porozumět tomu, co zlepšit a především jak. Kromě toho se u toho vždy zažije spousta legrace.

Všestrannost

O tom jak moc je důležitá všestrannost, jsme se už zmiňovali. Co si pod tím představit přímo u Keiki-ski? Přes den se na kopci lyžuje, což je samo o sobě poměrně dosti všestranný sport. Večer je věnován hrám, jež podporují rozvíjení všestrannosti a tak důležitým kompenzačním cvičením.

Program

Kurzy probíhají každý den 10-12 a 13-15 hodin. V poledne je pauza na oběd, aby děti nabraly dostatek sil na odpoledne. Trénuje se, co síly stačí. Večer je pak prostor na hrají různých pohybových her i kompenzačních cvičení. Rodiče si mohou udělat den, jaký jim vyhovuje. Lyžování podle chuti včetně odpoledního kafíčka či lekcí na zlepšení techniky.

keiki-ski
keiki-ski

Kdo jsou zač

Dětem se věnují čeští instruktoři s dlouholetou praxí a nepřeberným množstvím zkušeností. Dětem, ale i dospělým se věnují instruktoři, jež přes hlavní zimní sezónu vyučují v zahraničí (Zell am See, Ski Amade, Zermatt) a disponují potřebným vzděláním. Patronkou projektu Keiki ski je olympionička Kateřina Paulátová. Pro naše malé sportovce je to obrovská motivace setkat se a lyžovat po boku závodnice, jež obsazuje příčky světového poháru a účastnila se ZOH v Pchjongšchangu.

Kateřina Paulátová
zdroj: Agence zoom
Kateřina Paulátová, zdroj: Agence zoom

Jak se Vám článek líbil? Ohodnoťte jej.

Hodnotit článek (1-nejhorší, 5-nejlepší)

Počet hodnocení: 30 | Průměrné hodnocení: 3.30

Nejlepší: 5 | Nejhorší: 1


Dále čtěte:

Proč se vydat za skvostnými výhledy a třpytivým sněhem do Zell am See?

Středisko, kde to žije a to jak ve dne, tak v noci. Pokud si zařizujete dovolenou sami a jste s němčinou na štíru, Zell am See je jedno z Rakouských středisek, kde slyšíte víc angličtinu, jak němčinu....

celý článek

Středisko, kde to žije a to jak ve dne, tak v noci. Pokud si zařizujete dovolenou...

celý článek
Jak zatočit se strachem na sjezdovce

Jako instruktorka se setkávám s různými typy klientely. Jedním z nich jsou dámy, které lyžovaly před 20 lety, maminky, které se na lyže rozhodly postavit, aby mohly později lyžovat se svým dítětem, či...

celý článek

Jako instruktorka se setkávám s různými typy klientely. Jedním z nich jsou dámy,...

celý článek

Nejlepší webkamery

NaSvah.cz na instagramu

@nasvah.cz
Partneři: zdroj dat: www.holidayinfo.cz, (c) Sitour CZ www.yr.no