Rozšířené

Lyžujte s tím, kdo vám rozumí aneb kde najít v zahraničí české instruktory?

Výuka dospělých
Výuka dospělých

Je to tady! Konečně máte možnost vyrazit s dětmi na hory. Chcete, aby se ten váš šampión naučil lyžovat a mohl jezdit s vámi. Současně byste si ale chtěli vy sami užít zahraniční upravené sjezdovky. Možná si i říkáte, že byste svoje dovednosti chtěli posunout zase o něco dál a dozvědět se něco nového. Stojíte před otázkou, zda vyrazit na české hory, kde se snadno najde ideální instruktor pro vaše dítě či pro vás nebo se vydat třeba do Alp. Ty nabízejí větší množství sjezdovek, ale s hledáním česky mluvícího instruktora to už není taková brnkačka. Ve výuce lyžování je občas důležité číst mezi řádky, což v cizím jazyce pro nás dospělé, natož pro naše děti, není jednoduché. Co to spojit? Tak jak na našich stránkách www.nasvah.cz najdete, kde je zrovna dobrá pista, existuje vyhledávač česky a slovensky mluvících instruktorů, jež pracují v zahraničí.

Vyhledávač českých instruktorů v zahraničí

Nejen v Alpách, i všude jinde po světě, žije spousta Čechů, kteří si šli za tím, co je baví – za výukou lyžování či snowboardingu. Jsou to lidé, kteří horami žijí a tráví na nich téměř svůj veškerý čas. To jde ruku v ruce se spoustou zkušeností, ale i potřebným vzděláním, kterým disponují. Server czech-instruktor.cz je vyhledávač českých instruktorů v zahraničí a nabízí zaktualizovaný seznam. Podle místa vaší dovolené si najdete, zda máte někoho takového v okolí vašeho ubytování. Zjistíte si o něm základní info, zvednete telefon a bez stresu z cizího jazyka si vše domluvíte. Převážně tito instruktoři pracují pod lyžařskou školou a rádi vám pomůžou domluvit lekci s jejich vedením. Ačkoliv většinu času tito instruktoři pracují v různých jazycích, vždy se těší ze setkání v jejich rodném jazyce. Na serveru si pod profilem instruktora můžete zjistit jeho zkušenosti, vzdělání, ale i reference od jeho klientů. Kromě kontaktních informací na instruktora zde najdete i telefon, e-mail a web lyžařské školy, kde momentálně působí.

czech-instruktor.cz
czech-instruktor.cz

Proč vyhledat instruktora

Práce instruktora se nevztahuje na pouhé naučení základů, ale i na vylepšování techniky, pokládání podnětů k přemýšlení a rozšiřování našich obzorů. Vyplatí se strávit pár hodin se zkušeným instruktorem, který vám ukáže nové možnosti. Ranní broušení manšestru dlouhými oblouky je jen jeden z mnoha dalších požitků na horách. Krátké oblouky, jízda v boulích, brázdění prašanu. Od dobrého lyžaře nikdy neuslyšíte, že nejsou dobré sněhové podmínky. Moderní výuka dnes pracuje velice často s dialogem a vnitřní motivací. Pohybový vzorec si člověk zafixuje, pokud si jej vědomě prožije a ještě lépe, pokud si na spoustu věcí přijde „sám“. K tomu by ho měl dovést šikovný instruktor.

.
.

Není to jen o lyžování a snowboardingu

Hory nejsou jen upravené sjezdovky. V zahraničí máme spoustu šikovných Čechů, kteří vás rádi provedou tam, kde je možný pohyb pouze s někým zkušeným či přímo horským vůdcem. Rádi vás vezmou do netknutého terénu na skialpy či výlety a ukážou místní skvosty.

Server czech-instruktor.cz je vyhledávač českých instruktorů v zahraničí a nabízí zaktualizovaný seznam. Teď už vám nestojí nic v cestě užít si naplno rodinnou dovolenou, kdekoliv si budete přát.

Jak se Vám článek líbil? Ohodnoťte jej.

Hodnotit článek (1-nejhorší, 5-nejlepší)

Počet hodnocení: 9 | Průměrné hodnocení: 5.00


Dále čtěte:

Snowboardcross není jen Eva Samková aneb jaké jsou naděje českého snowboardcrossu?

Když by si měl každý představit osobnost snowboardcrossu v Čechách, byla by to bez pochyb pro každého Eva Samková. Talentovaná snowboardistka z Vrchlabí, která už od juniorských let vynikala ve světě...

celý článek

Když by si měl každý představit osobnost snowboardcrossu v Čechách, byla by to...

celý článek
Učte se, abyste si mohli být vzorem

Černé sjezdovky jsou vaše nejlepší kamarádky a myslíte si, že kdyby vedle vás jeli Ondřej Bank nebo Šárka Strachová, s trochou štěstí nebudete dole u vleku jako druzí v pořadí? Možná ano, možná...

celý článek

Černé sjezdovky jsou vaše nejlepší kamarádky a myslíte si, že kdyby vedle vás...

celý článek

Nejlepší webkamery

NaSvah.cz na instagramu

@nasvah.cz
Partneři: zdroj dat: www.holidayinfo.cz, (c) Sitour CZ www.yr.no